Csapatépítés

Happy sailing crew of 7 people having fun on sailing ship. All 7 model released. [url=http://www.istockphoto.com/file_search.php?action=file&lightboxID=4766115][img]http://santoriniphoto.com/Template-Sailing.jpg[/img][/url]

Kevesen tudják a tengeri vitorlázásról, de csapatépítésre is kiváló lehetőség. Ha régóta együtt dolgozik egy team, akkor óhatatlanul is előjön egy idő után a fásultság és a rutin monotonitása. Mivel lehetne ezt jobban felpezsdíteni, mint kikerülni egy picit a komfort zónából? Hisz a munkahelyen mindig ugyanabban a helyzetben találkozunk a másikkal, de a hajón…. Nos ott mindenki kénytelen más oldalát mutatni, megismerni a másikat egy más helyzetben. Pl nem öltönyben rohangálva, hanem bizony ha szükséges, akkor vagy a hajó végében „gugolva”, vagy együtt töltve egy relatív szűk helyen egy hetet, miközben feladatok és kalandok, élmények közös megélése kovácsolja eggyé a csapatot. Vezetők számára meg lehetőség összeszoktatni a csapatot, hogy egyként dolgozzanak, vagy ha vezetők vesznek részt rajta, akkor szintén az összedolgozás, a feladatok közös megoldása, egymás képességeinek megismerése, a vezetés gyakorlása a megszokottól eltérő ( komfortzónán kívüli ) tevékenység közben.

Ezek a programok 4-5 kabinos, teljesen felszerelt hajókon történnek. Egy hétig a tengerészek életét élve, és feladataikat végrehajtva legyen az vitorla állítás, készletek feltöltése, szigetek felfedezése megtűzdelve különféle játékokkal. Hajótörött kimentése, kincskeresés, fizikai feladatok egymásra utalva, stb…

És nem utolsó sorban két legyet lehet ütni egy csapásra. Hasznos a cégnek mert összeszoktatja vagy visszahozza a tüzet a munkatársakba, mert jutalomként is felfogható a dolgozó számára és hasznos a dolgozónak, hisz nem mindennapi élményt kap a cégétől, megismer egy új életformát és közeget, szembe tud nézni önmagával, friss erővel foghat utána a munkába.

Szállás költség külön nincs, a hajón történik az alvás. Minden kabin 2 személyes, 2-3 mosdó és zuhanyzóval rendelkeznek a hajók valamint teljesen felszerelt konyhával.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal az info@ tengerikalandok.com email címen.