KADÉTSULI KOMPLETT PROGRAM

Ennek a programnak a célja, hogy a nulláról, vagy majdnem a nulláról kezdve vállj olyan hajóssá, aki önállóan képes a hajózásra. Azaz nem csak elméleti, hanem stabil gyakorlati tudást is gyűjthetsz az elmélet mellé. 

Mit jelent ez?

A Kadétsuli Komplett Program keretein belül megszerezheted a Horvát “C” temgeri hajóvezetői engedélyt és elvégezheted  a Kadét Suli 1 hetes alap manőver tréningjét, illetve a GMDSS GOC rádiós képesítést egy Safety képzéssel együtt, amit persze lehetőséged van külön külön is elvégezni, de így legalább előre tudsz szervezni és persze valamennyi kedvezménnyel is jár. Azaz kompletten idényen kvüli időszakban 1570€/fő a teljes program 1670€ helyett ( Csak a C tanfolyam és tréning viszonylatában és persze a további programokon belüli képzésekből is jár a kedvezmény ). A kedvezmény úgy működik, hogy az első programban történő első képzés után minden további képzésre 100€ kedvezményt adunk.

Az elméleti képzéseket ( C, YM A, GMDSS GOC, Safety ) Horvátországban, Splitben tartjuk, a gyakorlati képzéseket meg  Szlovéniában, Izolában. 

A jelentkezéskor adott lesz a tréning és a C tanfolyam időpontja is, azaz ezeket előre látni fogod. Elsőkent a C tanfolyammal az elmélet, majd utána következik a gyakorlati oktatás. 

Jelentkezés folyamata:

Töltsd ki a jelentkezési lapot, melyet az oldal alján találsz. Az ott megadott információkat nem tároljuk, marketing célokra nem használjuk fel, csak a kapcsolatfelvétel könnyítését szolgálja. 

Ha ezzel meg vagy, keresni fogunk telefonon a részletek végett.

Időpontok és részvételi díjak:

C tanfolyam: Március 22-26., május 24-28. 990€/fő

Kadétsuli tréning: Március 9-16. 680€/fő

GMDSS GOC – hamarosan

Safety – hamarosan

A programot minimum 5 fő esetén indítjuk útnak önállóan. 9