B Vizsga menete

Vizsga helyszín Zadar, Kikötői Kapitányság

Cím: Gaženička cesta 28 A, 23000, Zadar, Horvátország

Google maps link: https://goo.gl/maps/vrKaj4mjoVCd25Fr6

Vizsgához kell:

  • 2 db színes igazolványkép
  • Személyi mindkét oldala vagy útlevél fénymásolata
  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Befizetett csekk
 

Regisztráció a vizsgára

12:00-ig be kell regisztrálni, így céleszrű – ha már csütörtökön lemegy valaki – a papírokat csütörtökön elkérni 14 óráig es befizetni a csekket, vagy legkésőbb 10 óráig pénteki napon, hogy vissza lehessen érni a kitöltött jelentkezési lappal és befizetett csekkel 12 óra előtt regisztrálni.

  • Be kell menni a kapitányságra. ( Képen a piros nyíl mutatja a bejáratot ) és kérni kell jelentkezési lapot, valamint csekket. A pirossal jelzett ajtón kell felmenni az emeletre, majd jobbra a 3-as , vagy ha az nincs nyitva 4-es irodaban lehet kéri ezeket.
  • A csekket egy postán kell befizetni. A csekken a bal felső téglalapba kell csak a nevet ( keresztnév, vezetéknév ) beírni. A vizsga díja a csekken 820 kuna, de erre rá jön pár kuna adó. A talán legközelebbi Posta a kapitánysághoz a Supernova Zadar bevásárló központ bal oldali bejáratánál van. ( Ul. Akcije Maslenica 1, 23000, Zadar, Horvátország google maps: https://g.page/supernova-zadar-zadar?share )
  • A kitöltött jelentkezési lappal, csekkel és a két fényképpel vissza kell menni a kapitányságra, ugyanabba az irodába ahol kérni lehet a csekket, és itt kell majd leadni a jelentkezéshez szükséges dolgokat. 2db színes igazolványkép, jelentkezési lap, személyi igazolványvagy útlevél fénymásolata.

SUPERNOVA ZADAR

Vizsga:

A vizsga 15 órakor kezdődik el. ( péntekenként vagy szerdánként van vizsga )

A névsort, hogy ki melyik irodában vizsgázik, vizsga előtt negyed órával teszik ki. a két vizsgahelyszín valamelyikén. Az egyik helyszín, ahol a regisztrációt csináltátok. Ott a lépcsőfordulóban teszik ki egy A4-es papíron a lépcsőház bejárattal szemben. A másik helyszín ( zöld nyilak a képen ) a terminál másik végén, ahol a kavézó van. Be kell menni a terminál épületébe és bal oldalon lesz egy Lucka Kapitenija címer egy ajtó előtt. Ott fel kell menni az emeletre, és egy “váróterembe” léptek be. Itt bal oldalon a faliújságon lesznek a vizsgázók nevei.

A vizsga 10-15 perc fejenként, utána megkérik, hogy várj az iroda előtt, mert sikeres vizsga esetén egyből kiállítják a jogosítványt.