SABLONOK – B

Kedves Tibor!
 
Köszönöm, hogy a Tengeri Kalandokat választotta!
 
A részletek a tanfolyamhoz.
2022. augusztus 7. vasárnap, BUDAPEST
 
Kezdés reggel 9 óra, a vége 14 óra körül a csapat haladásának függvényében.
A tanfolyam helyszíne: volt Gattyán Office ( jelenleg Terembérlés24 ) XIII, Victor Hugo utca 16. 3-as terem.
A tanfolyam részvételi díja most  80.000 forint / fő ( egyben fizetve jelentkezéskor  72.000.- ). 
Ebben a díjban a képzés és a tananyag díja van benne, nincs benne sem a leutazás, sem a vizsga díja. A vizsga díja ~830 kuna, a leutazást vagy egyénileg, vagy csoportosan oldjuk meg. Ennek díja a hallgatók között oszlik meg közös leutazás esetén. 
 
A tanfolyami díj átutalással rendezhető. Amennyiben az utalás megtörtént, akkor a tananyag letöltéséhez az információ elektronikus formában kerül kiküldésre. Fontos, hogy a leendő tanuló már a tanfolyam előtt ismerkedjen az anyaggal.
 
Jelentkezéskor 25.000 forint előleg szükséges, a tanfolyam díjának második része, mely 55.000 forint, a tanfolyam napján, a tanfolyam kezdetekor esedékes. 
 
Ha él az akcióval és egyben fizeti be a tanfolyami díjat, akkor 10% kedvezménnyel a tanfolyam díja egyben csak 72.000 forint.
 
Utalás információk:
Radványi Attila, CIB Bank Zrt, 10700079-50797181-51100005
 
Kártyás fizetési ( vagy PayPal ) lehetőség: 
 
A banki utalás megtörténte esetén kérek szépen egy visszaigazoló emailt. Az utalás közleményében kérem feltüntetni, hogy Horvát B tanfolyam és a jelentkező nevét. Amennyiben a teljes összeg átutalásra kerül, akkor annyival egészítse ki a közleményt, hogy teljes díj.
 
Vizsgák péntekenként vannak Horvátországban a tenfolyamon egyeztetett időpontban de rendszerint a tanfolyamot követő pénteken.  Lehetőség van egyénileg is lemenni, de én jobb szeretem, ha ott vagyok, hisz előtte még ismétlünk. Leggyakrabban a tanfolyam utáni pénteken megyünk le, de van rá mód, hogy másik időpontot válasszunk. A tanulókkal egyeztetjük, ki hoz autót és elosztjuk a csapatot. A vizsga helyszíne Zadar, Kikötői Kapitányság. Leutazás mindig pénteken hajnalban, mert 12 óráig be is kell jelentkeznünk a vizsgára, majd 15 órakor kezdjük a vizsgát. Általában 16-17 óra magasságában már végez a csapat, ekkor indulunk vissza Budapestre, ami közel éjféli visszaérkezést jelent.
 
A vizsgán való részvételhez szükséges ( a kikötői kapitányságon adjuk le, tanfolyamra nem kell )
– 2db színes igazolványkép
– Érvényes személyi okmány
– Érvényes személyi okmányról fénymásolat, mindkét oldaláról
– Befizetett vizsgadíj ( helyben intézzük )
 
 
Üdvözlettel:
 
Köszönjük érdeklődését, és hogy ön is a Tengeri Kalandokat választotta!
 
A távoktatás tananyagának hozzáférhetőségét a tananyag díjának beérkezte után küldjük el. Ez egy 2.5GB terjedelmű tömörített állomány, mely a mega.nz szerveréről lesz elérhető a befizetéstől számított 7 napig.
 
Kitömörítéshez a WinRAR szoftver ajánlott. Maga a tananyag egy komplex tudástár, mely tartalmazza a tankönyvet pdf formátumban, prezentációkat és videó mellékleteket, mely a
teljes vizsgaanyagot feldolgozza.
 
Aki a tananyagot választják tanfolyam helyett, az ugyanúgy vizsgázhat velünk, ezt mindig közösen beszéljük meg, hogy mikor és miként utazunk le Zadarba. Hisz az oktatás igazából ott ér véget, a vizsga előtt van egy 2 órás ismétlés, ahol közösen végig megyünk az anyagon. Ezek mellett természetesen van lehetőség csatlakozni egy tanfolyamhoz, ekkor csak a különbözetet kell mint tanfolyami díj befizetni.
 
A tananyag befizetése átutalással lehetséges.
Utalás információk::
Bank: Wise
Név: NJÖRDSON Ltd.,
Számlaszám: 12600016-15190850-62657212
 
Kártyás fizetés esetén PayPal-on keresztül: 
 
A közleménybe Horvát B tananyag, és a vevő nevét kell feltüntetni.
A tananyag díja: 25.000Ft/fő.
A tananyag díja tertalmazza: Letölthető tananyagok ( Írott és videók ), igény esetén közös vizsga csatlakozva a hagyományos tanfolyamot végzőkhöz, vizsga előtti közös ismétlés, regisztráció a vizsgára.
 
Amennyiben az utalás megtörtént, elküldöm a letöltéshez és a tananyag hozzáférhetőségéhez szükséges adatokat.
 
Üdvözlettel: