Oktatás

 

1: Ha gyorsan kell… ( vizsgára felkészítő tanfolyam ) Horvát B képesítés

Folyamatosan, 3-4 jelentkezőtől van lehetőség tanfolyamot indítani. Ez 3 egymást követő napon történik ( péntek este és szombat – vasárnap 10-18 óráig ) A teljes vizsgaanyagot átvesszük intenzíven és sokat gyakorolva, hogy megragadjon. A tanfolyam elvégzése után a vizsga egyénileg történik Horvátországban Zadarban.

Részvételi díj: 150 EUR / fő

2: Komplett tanfolyam Horvát B képesítés

3 egymást követő napon történik ( péntek este és szombat – vasárnap 10-18 óráig ) A teljes vizsgaanyagot átvesszük intenzíven és sokat gyakorolva, hogy megragadjon. A tanfolyam elvégzése után csoportosan leutazunk vizsgázni Horvátországba a vizsga előtti nap csütörtökön délben.

Részvételi díj 200 EUR / fő + Horvátországban a vizsga díja ( kb 900 kuna * ) + szállás díja  ( 30-60 EUR/szállás )

3: Komplett elméleti + gyakorlati képzés

Folyamatosan indulhat 4-5 főtől.

Szombattól csütörtök estig tartó intenzív gyakorlati hajózás ahol gyakorlatban is alkalmazzuk a tanultakat, kiegészülve manőver tréninggel. Az első 1-2 nap Splitben vagy Kastelában vagyunk, utána teszünk egy gyakorló kört ( Hvar, Vis, Korcula ) majd péntek a spliti kapitányságon vizsga. Hazaindulás szombat reggel.

Részvételi díj: 350-650 EUR*/fő ( hajó bérleti díjának függvénye ) + Horvátországban a vizsga díja ( kb 900 kuna ) + közös költségek ( turisztikai illeték, kikötői díjak, üzemanyag, takarítási díj )

4: Manőver tréning

Kimondottan a hajózás gyakorlását szolgálja. Alap manőverek, éjszakai hajózás, vitorlázás…. Előre meghírdetett időpontokra lehet jelentkezni. Ajánlott azoknak akiknek még nincs papírja de tervezi, akiknek már van de gyakorolnának. Helyszíne Szlovénia Izola és Olaszország, Velence. 3 napos tréningek, az első 3 nap az alapok a második 3 nap már folyamatos hajózás éjszaka is.

Részvételi díj 350 EUR*/3 nap + közös költségek ( turisztikai illeték, kikötői díjak, üzemanyag, takarítási díj ) Ha mindkét etapra jönnél ( azaz 2×3 nap ) akkor együttesen a két etap összesen 550 EUR* + közös költségek ( turisztikai illeték, kikötői díjak, üzemanyag, takarítási díj )

Információ:

+36708816266

info @tengerikalandok.com

>>TANFOLYAM IDŐPONTOK<<

*Az árak tájékoztató jellegűek, ezért ha nem is számottevően de változhatnak mindkét irányban! Függ a Horvát hatóságtól ( vizsgadíj ) és függ a résztvevők számától, a hajó korától, a bérlés időpontjától ( hajóbérletnél )