Nyaralás

A hajózás nem csak tanulásból áll. Egy remek időtöltés/nyaralás is egyben. Drága? Nem kimondottan. Ha egyben nézzük egy hajó bérleti díját, akkor húzósnak tűnik, de ha azt vesszük, hogy akár 8-10 fő is elfér a hajón, azaz ez a költség ennyi felé oszlik szét, akkor mindjárt kiderül, hogy olcsóbb mint sok szálloda.

Az apartmanokkal szembeni előnye meg nem más mint az, hogy minden este más és más varázslatos Dalmát várost, esetleg kikötőt vagy öblöt fedezhetünk fel mindezt úgy, ahogy eddig sohasem. Nincs párja a csillagos égnek a fedélzetről, sem a napfelkeltének a nyílt vízről. Ezt másképp nem tapasztalhatod meg. A döntés meg a Te kezedben van, hogy mikor, merre szeretnél menni, hol szeretnél fürdeni. A kapitány meg teszi a dolgát és teljesíti a tervedet, vagy ha rábízzátok, akkor eleve a legszebb helyeken vezet végig, ezzel mintegy életre szóló élményeket szerezve.

Amennyiben tervben van hasonló út, keress bátran. Le egyeztetjük az időpontot, közösen kiválasztjuk a megfelelő hajót és ha meg van a döntés, akkor nincs más hátra, mint készülődni.