Tréningek

2023-ban is folytatódnak tréningjeink az elméleti oktatások mellet kora tavasztól novemberig.

A részvételi díj tartalmazza a hajó bérleti költségét, a hajó üzemanyag költségét, a hajó biztosítását ( Deposit lerakásakor levonás esetén azt a legénység közösen adja össze ), az oktatás és kapitány díját.

Közös költségek általában a kikötői díjak, utazás, étkezés költsége.

JELENTKEZÉS AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ÚRLAPON KERESZTÜL LEHETSÉGES

A következő tréningekre tudtok jelentkezni:

KADÉT SULI

Bővebben ITT

Július – Augusztusra nem tervezünk tréninget, csak elméleti oktatás lesz Budapesten, Zadarban és Splitben, viszont szeptembertől novemberig minden hónapban lesz ismét tréning.

A tréning részvételi díj befizetésével helyet fizetsz be, nem teljes kabint bérelsz, tehát meg fogod nagy valószínűséggel osztani valakivel a kabinod. Ha egyedül szeretnél lenni, megoldható, ez esetben keress meg minket emailben.

PRIVÁT TRÉNINGEK

Van lehetőség arra, hogy ha van egy teljes csapat ( 1-től 6 fő-ig ) aki szeretne zárt körű tréninget, hogy egyeztessünk és akkor egy olyan időpontban, ami mindenkinek megfelel, lebonyolítsuk a tréninget. Ez esetben keressetek telefonon a 06 70 881 62 66 ( Attila ) számon. Ezen tréningeket szintén Szlovéniából első sorban ha tényleg a tanulás a cél, de persze igény esetén más destináció is szóba jöhet ha nyaralás is lenne benne, bár ez picit a tanulás rovására megy.