Tréningek

2023-ban is folytatódnak tréningjeink az elméleti oktatások mellet kora tavasztól novemberig.

A részvételi díj tartalmazza a hajó bérleti költségét, a hajó üzemanyag költségét, a hajó biztosítását ( Deposit lerakásakor levonás esetén azt a legénység közösen adja össze ), az oktatás és kapitány díját.

Közös költségek általában a kikötői díjak, utazás, étkezés költsége.

JELENTKEZÉS AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ÚRLAPON KERESZTÜL LEHETSÉGES

A következő tréningekre tudtok jelentkezni:

VELENCEI KARNEVÁL

Február 18-22.

Részvételi díj: 550€/fő + közös költségek ( kikötői díj, üzemanyag )

Minimum létszám: 5 fő

Ez a tréning leginkább a Velencei Karneválról szól. Áthajózunk Szlovéniából Velencébe, ott eltöltünk 2 éjszakát Velence forgatagában és visszajövünk.

Hajóátvétel 18.-án délután. 19.-én reggel indulunk neki, érkezés Velencébe 16-17 óra körül. Kikötés után szabad program, Velence esti bejárása a karneváli forgatagban. 20.-án a teljes nap Velencében leszünk. Indulás vissza Szlovéniába vagy 20.-án este vagy 21.-én hajnalban. Hajóleadás 22.-én reggel. 

KADÉT SULI

Tréning időpontok:

  • Március 18-25.
  • Április 15-22.
  • Június 14-27.
  • Szeptember 16-23.
  • Október 14-21.

Helyszín: Szlovénia, Izola

Időtartam: 1 hét (szombattól szombatig)

Részvételi díj: 680€/fő + közös költségek (egy éjszaka vendég kikötőben, üzemanyag)

Tanulói létszám: 5-6 fő.

Az intenzív, gyakorlat központú oktatás azok számára, akik tényleg tanulni szeretnének. Nem csak azok számára, akik még nem hajóztak, hanem azok számára is, akik frissítenék, elmélyítenék tudásukat.

Az alapok gyakorlása délelőttönként reggel 10-től délutánig, délután vitorlázás Olaszország felé, a hét második felében mini “Adria átkelés” a program visszefelé éjszakai hajózással és egy éjszaká Velencében töltünk.

 

Július – Augusztusra nem tervezünk tréninget, csak elméleti oktatás lesz Budapesten, Zadarban és Splitben, viszont szeptembertől novemberig minden hónapban lesz ismét tréning.

A tréning részvételi díj befizetésével helyet fizetsz be, nem teljes kabint bérelsz, tehát meg fogod nagy valószínűséggel osztani valakivel a kabinod. Ha egyedül szeretnél lenni, megoldható, ez esetben keress meg minket emailben.

PRIVÁT TRÉNINGEK

Van lehetőség arra, hogy ha van egy teljes csapat ( 1-től 6 fő-ig ) aki szeretne zárt körű tréninget, hogy egyeztessünk és akkor egy olyan időpontban, ami mindenkinek megfelel, lebonyolítsuk a tréninget. Ez esetben keressetek telefonon a 06 70 881 62 66 ( Attila ) számon. Ezen tréningeket szintén Szlovéniából első sorban ha tényleg a tanulás a cél, de persze igény esetén más destináció is szóba jöhet ha nyaralás is lenne benne, bár ez picit a tanulás rovására megy.