Karácsonyi ajándék? Miért is ne?

Nem tudom, te hogy vagy vele, de karácsony előtt mindig jön a dilemma, hogy mivel lepjem meg a szeretteim, barátaim, ismerőseim. Ismerős a szituáció? A kérdés mindig az, mi az ami maradandó?  Erre a válasz egyszerű. A maradandó az csak az élmény! Tehát ha élményt ajándékozol, akkor olyan dologgal lepheted meg a másikat, ami mindig ott lesz vele. Ha még feljebb akarod emelni a léécet, társíts z élmény mellé tudást. Ebben próbálunk segíteni.

Élmény, mert a hajózás az élmények királynője, és tudás, mert olyan dolgot tanulhatsz, amit egyszerű hétköznapi ember nem tud. A kettő összekapcsolva meg nem más, mint az élményekkel teli önálló hajózás, kalandozás, amikor nem szorultok másra, csak magatokra.

Indítsd el a szeretteid, barátaid, ismerőseid ezen az úton. Tegyél a fa alá ehhez egy lehetőséget.

Konkrétan mit jelent ez?

  1. Kupon, mely feljogosít a részvételre egy Horvát B Tengeri Hajóvezetői Engedély megszerzésére irányuló tanfolyamon. Ennek ára 60.000 forint lenne, de 10% engedménnyel 2019-ben csak 54.000 forint.

A másik lehetőség:

2. Kupon, mely nem csak a tanfolyamra jogosít fel, hanem magában foglalja a vizsga díját is. Azaz ez egy komplett csomag. Előnye, hogy nem kell a vizsgadíjjal külön foglalkozni. Ennek ára 110.000 forint lenne, de 10% kedvezmény él erre is, így csak 100.000 forint.

Pár információ a kuponról.

  • Személyesen vagy előre utalás esetén postai kézbesítéssel tudod megvenni.
  • A vásárláskor minden kupont névre szólóan regisztrálunk.
  • A kuponok sorszámozottak.
  • A kuponhoz jár egy átvételi elismervény és egy igazoló papír. A kupon beváltásakor a kupon és az igazoló papír csak együtt érvényes.
  • A kupon csak a képzést ( a a képzzés + vizsga kupon a vizsga díját is ) tartalmazza. Nem tartalmazza a vizsgára való le és hazautazás költségét. Ez minden esetben csoportosan történik.
  • A kupon május 1-ig váltható be. Ez annyit jelent, hogy addig be kell jelentkezni egy oktatásra. Az oktatás lehet későbbi időpont is.
Részletek és információ:
info@tengerikalandok.com vagy +36708816266