Hajóbérlés egyszerűen, azaz a legegyszerűbben…

yacgtclub24.com

Közeleg az idény, egyre többen álltok az előtt, hogy az idei nyaralásotokra kinézzétek a számotokra megfelelő hajót. Erre a leginkább kézenfekvő lehetőség, hogy felhívtok egy charter céget, miszerint szeretnétek hajót bérelni. Megadjátok a régiót, a hajó méretét, majd vártok az ajánlatokra. Jó esetben másnap kaptok egy emailt, benne azokkal a hajókkal, melyet a charter cég kiválasztott számotokra. Egyeztettek a csapattal, majd újabb levél, hogy megvan a hajó, amit kinéztetek. Ismét várakozásba futhattok bele, hogy esetleg ennyi idő alatt más nem foglalta e le a hajót. Ha szerencsétek van, akkor nem. Ha nincs, akkor kezdődik elölről a kör. Illetve a választásnál ott van az a kellemetlen szitu, hogy egy kinyomtatott táblázatban latod a hajót, az életkorát, de semmi többet. Ismerős a helyzet? Akkor itt az ideje, hogy ez megváltozzon. 

Mi lenne, ha lenne egy olyan weboldal a számodra, ahova fellépve, TE választod ki a régiót vagy kikötőt szabadon? Illetve kikötőt vagy régiót, időpontot és azt, hogy hány fő szeretne hajózni?

Aztán ha mindezzel meg vagy, akkor kapsz egy listát a szabad hajókról. De nem egy egyszerű listát! A hajókról fotók ( amit a charter cég megad ), technikai adatok, felszerelés, át, kedvezmény, stb…. Plusz kapsz mellé egy remek szűrési lehetőséget kabinszámra, hajótest típusára, gyártóra, életkorra… Röviden teljesen személyre tudod szabni a listád.

Ha meg van a lista, akkor a hajókat böngészve bele tudsz menni a részletes adatlapba, meg tudod nézni, hogy a kinézett időponthoz képest előtte és utána milyen áron adják ki az adott hajót, láthatod a kedvezményeket és a kedvezményes árat, az adott hajó fotóit, felszerelését, mikor, milyen ütemben kell rendezni a foglalás költségét. Valamint két olyan lehetőséget is kapsz, amit máshol nem. Ajánlat kérés és az opció kérés. Ajánlat kéréskor a rendszer elküld neked emailben minden információt a hajóról. Azaz a hajó adatlapját, amit az oldalon látsz. 

Opció esetén azonnal opciót tudsz tenni a hajóra. És nem csak egy hajóra! Ha több hajót néztél ki, akkor akár mindegyikre. Ennek semmilyen költsége és kötelezettsége nincs. Maga az opció 3 nap múlva automatikusan felszabadul.

Lehet e ennél egyszerűbben hajót foglalni itthon? A válaszom, nem. Mi az oka? Teljesen kihagyható a kommunikációból a közvetítő cég, azaz nem kell minden körre várnod egy vagy két napot, hanem egyből, a felületen keresztül kézben tarthatsz mindent. 

Most lehet az a gondolat fut át rajtad, hogy van ilyen oldal pár a magyar piacon. Nos, azt kell mondjam, hasonló van, ilyen nincs. Miért? Közvetlen az online adatbázist használhatod, mindig az aktuális információkkal, azaz mindig csak azt látod, ami adott pillanatban tényleg szabad hajó. És ez igaz másokra is. Tehát amint megnyomod a weboldalon az OPCIÓ gombot, abban a pillanatban opció kerül a hajóra és másnak már nem jelenik meg a találati listában, azaz nyugodtan át tudod gondolni a választást, nem fogják elhappolni előleg a kinézett hajót. Ilyen szolgáltatást máshol nem találsz.

A másik, az árak. Minden hajő mellett látsz két kedvezményt. Az egyik ( piros ) az, amit maga a charter cég ad. A másik ( kék ) az, amit az oldal ad neked. Ugyanis Te dolgozol a hajóért, Te választod ki, intézed a foglalást, így a weboldal a sajűt jutalékából ajánl fel neked plusz kedvezményt, hisz nem a YachtClub24 intézte a foglalást, hanem Te. Így ez neked jár. Ennek köszönhetően piacvezető árakkal, 0-24 óráig állunk rendelkezésedre, hogy a hajóbérlés és nyaralás ne kapkodással kezdődjön.

Természetesen ezen felül állunk rendelkezésedre a hagyományos úton is, azaz nem engedjük el a kezed. Kérdéseid vannak, jobban bízol a személyes kapcsolatban, tanácsot szeretnél… Ugyanúgy állunk rendelkezésedre.

De tudod mit? Inkább nézd meg magad! Kattints a képre és bizonyosodj meg te erről a lehetőségről. 🙂