Egy napos motoros tréning

Lehetőség van egy napos, gyors motoros manőver tréningre az Adrián. Azoknak ajánlott, akik nyaralás során motorcsónakot bérelnének, vagy csak szimplán szeretnék kipróbálni.

Leginkább RHIB hajókkal folynak a tréningek, de normál műanyag testű hajók is előfordulnak, attól föggően, melyik szabadul fel a tréning idejére.

A tréningek maximum 4 fősek! 

A tréningek általában B tanfolyam vizsgája utáni napon kerülnek megrendezésre amennyiben a 4 fő jelentkező összejön, de lehetséges bármilyen tetszőleges időpontban megszervezni előzetes egyeztetés után.

A tréning részvételi díja összesen ( azaz a tréning díja nem létszám függő ) 400 €. Ez megoszlik a hallgatók között.

Ebben az árban csak a tréning díja van benne. 

A tréning díja nem tartalmazza: Hajó bérleti díja, hajó biztosítása, üzemanyag költsége, szállás költsége.

A hajó bérleti díja egy napra 120-200€-ig terjed, a biztosítás, mely visszajár teljes egészében ha nincs sérülés a hajón 200-400€ , üzemanyag költsége motortól függően 50-100€ . Ezek a költégek a tréningen résztvevők között oszlanak meg.

Az oktató leutazásáról és szállásról a tréning résztvevői gondoskodnak. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor van egy plusz 100€-s szállás költség az oktató részére. Ha az oktatónak a leutazását is önállóan kell megoldania, annak költségei EZEN az oldalon ( Díjak/árak menüpont, 6. pont, Utazási költségek ) találhatóak.

További információ és jelentkezés: info@tengerikalandok.com ; +36708816266