B tanfolyam lehetőségek

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak az idő a szűk keresztmetszet. Ezért a B tanfolyamokat több képzési formában tartjuk, hogy mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt, hisz számunkra fontos, hogy mindenki megtalálja a maga számára kényelmes oktatási formát úgy, hogy az oktatásunk minősége megmaradjon és továbbra is megelégedett ügyfelekkel gyarapodjunk.  

Ezek a következők:

1 napos budapesti képzés

Ez a képzés a leggyorsabb képzési formánk. A tananyag minőségének köszönhetően nyugodt szívvel állunk az egy napos képzések elé. A tananyag melléklete ugyanis kiegészíti a tanfolyamot, így habár a tanfolyam egy napos, virtuálisan ez több lesz.

Ezeket a képzéseket Budapesten tartjuk, jellemzően hétvégi, vasárnapi napokon. Vizsga péntekenként van Zadarban, a vizsga időpontja egyéni megbeszélés kérdése, de ha nincs külön igény, akkor a tanfolyamot követő első pénteken.

Minimum létszám 2 fő

Tanfolyam díja: 60.000.- / fő

( 2018.-ban még 45.000 / fő )

4 x 2 alkalmas budapesti képzés

Ezt azok számára találtuk ki, akiknek a hétvége is zsúfolt, esetleg nem tudnak egy teljes napot rászánni a tanulásra. Itt az egy napos képzés anyagát 4 alkalomra szedtük szét. Ezek kedd és csütörtöki napokon történnek, 2 órás oktatás keretében összesen 4 alkalom alatt.

A tanfolyamok kezdési időpontja: 19 óra

A tanfolyam vége: 21 óra

Vizsga péntekenként van Zadarban, a vizsga időpontja egyéni megbeszélés kérdése, de ha nincs külön igény, akkor a tanfolyamot követő második pénteken, azaz az utolsó oktatási nap után egy héttel.

Minimum létszám 2 fő

Tanfolyam díja: 60.000.- / fő

( 2018.-ban még 45.000 / fő )

Biogradi tanfolyam

Ezt a tanfolyamot Horvátországban, Biograd na Moru-ban tartjuk. 3 napos képzés, azaz szerdán utazunk le reggel, szerda délután, csütörtök egész nap tanulás, majd pénteken délelőtt ismétlés és péntek délután vizsga. 

Ennek a tanfolyamnak az árában benne van a szállás. Előnye, hogy így a tananyag még frissen a fejekben a vizsga napján. A másik előnye, hogy a tanulás mellett szakítunk időt a kikapcsolódásra is, a reggeli kávé a tenger partján, vagy a vacsora Biograd legjobb éttermében…. Ezt Budapesten nem lehet felülmúlni.

Minimum létszám 3 fő

Tanfolyam díja: 300€.- / fő

 

Kihejezett képzések

Sokan nem tudnak egy nap végett Budapestre felutazni, vagy a másik lehetőség, hogy kényelmesebb számukra egy saját helyszínen megtartott képzés. Ezen ügyfelek számára van lehetőség a kihejezett képzésekre. 

Az ország területén Szeged, Kecskemét, Tatabánya, Sopron az elsődleges terület, de 4-5 fő jelentkezés esetén az ország bármely pontján megtartjuk a tanfolyamokat. Ezek a tanfolyamok 1 naposak, 9-17 óráig tartanak és bármely napon igénybe vehetőek előzetes egyeztetés után.

Vizsga Zadarban, egyénileg egyeztetett időpontban pénteki napokon.

A tanfolyamnak nincs plusz kiszállási költsége!

Minimum létszám 4 fő

Tanfolyam díja: 60.000.- / fő

( 2018.-ban még 45.000 / fő )