Ajándékozz élményt karácsonyra!

Azon gondolkodsz, hogy mi lenne az igazán jó karácsonyi ajándék? Ha nem találod a választ, lehet, tudok segíteni. Ez pedig nem más, mint az élmény! Mert az élmény egy életre szól, hát még úgy, ha tudással is párosul.

Közeleg a tavasz és a nyár, közeledik a nyaralás, a hosszú hétvégék ideje. Miért ne tennéd ezt a tengerparton? Vagy miért ne adnád ezt a lehetőséget egy barátodnak, szerettednek? És ráadásul e lehető legbiztonságosabb nyaralási formáról beszélünk, hisz ha hajón vagy, akkor egy önként választott karanténben leszel, nem a tömegben. AZAZ BIZTONSÁGOS NYARALÁSI FORMA, ha nem a legbiztonságosabb.

Amennyiben szeretnéd magad vagy más ezek után meglepni és lehetőséggel, hogy átélje azt a kelandot, amit a tenger jelent, legyenb az vitorlás hajó, motoros vagy akár jetski, akkor itt az alkalom, hogy megvásárold számára a Horvát B tananyagot.

Miért jó ez? Mert ha megveszi valaki a tananyagot, akkor akár tud önállóan készülni és vizsgázni, de csatlakozhat egy vizsgázó csoportunkhoz is a vizsga napján, illetve ha úgy dönt, a tanfolyamon is részt venne, akkor már a tanfolyam díjából a tananyag költsége levonásra kerül.

Légy te is azok között, akik egyedülálló kalandot keresnek és élnek át évről évre!