#tanuljotthon :)

Hosszabbodnak az esték, igaz ma még az indián nyár volt az erősebb, de kétség kívül itt az ősz. Ha ehhez hozzá vesszük a jelenlegi helyzetet, akkor sokak úgy gondolják, ideje feladni az álmaikat, főleg azokat hallgatva, akik azt szajkózzák, maradj itthon, több Balaton… De az álmokat sosem szabad feladni! Ahogy mi sem adjuk fel a mi álmainkat, illetve azt, hogy titeket segítsünk ezekhez hozzá.

Szerencsére a novemberi tanfolyamra már érkezett jelentkező, azaz van aki nem bizonytalanodott el, de ha valaki bizonytalankodna, akkor azért van lehetőség… 🙂 Az igaz, hogy nem tudjuk mikor tudunk lemenni vizsgázni, remélhetőleg novemberben már lehetséges lesz, igaz amint megnyílnak a határok, már egy kisebb csapat készen áll a leutazásra és vizsgázásra. 

A mostani időszakot érdemes tanulásra fordítani, hisz mostanában erre van idő jövő tavaszig, hisz tavasszal már újra indul az idény.  Viszont a tanfolyam helyett választhatod az önálló felkészülést. persze ez alatt azt értsd, hogy neki kezdesz a tanulásnak, így ha eljön a vizsga ideje, akkor tied a döntés, hogy az otthoni tanulással csak a vizsgára csatlakozol hozzánk, vagy amint megnyílik a lehetőség, csatlakozol egy tanfolyamhoz, melynek árából ez esetben természetesen levonásra kerül a tananyag ára, így semmivel sem fog többe kerülni a képzés.

Pár szó a tananyagról

Összegezzük a lehetőséget és előnyöket… 

  • Nem kell a tanfolyam teljes árát kifizetned ( míg be nem ülsz a tanfolyamra ), csak a tananyag árát, azaz 25.000.- forintot
  • Ha később becsatlakozol a tanfolyamra, akkor csak a fent maradó 50.000 forintot kell kifizetned.
  • Dönthetsz úgy, hogy ezt kihagyva önállóan vizsgázol ( természetesen plusz költség nélkül csatlakozhatsz hozzánk ).
  • Olyan egyedülálló tananyagot kapsz kézhez ( tölthetsz le ), mely nem csak az írott anyagot tartalmazza, hanem a teljes vizsga anyag feldolgozásra került videó formátumban is. Amolyan virtuális tanfolyam. 🙂
  • A Horvát B anyag mellett ( alkalmas a C vizsgára is ), manőver tréning tananyagot is tartalmaz ( alapok ).
  • Mindezek mellett van lehetőség arra, hogy konzultáljunk előre egyeztetett időpontban skype videóhívás segítségével.
MINDEN adott, hogy tavaszra a kezedben legyen a saját tengeri hajóvezetői engedélyed, és bebizonyítsd, az álmokat sosem szabad feladni. Amíg te nem adod fel, addig mi is tudunk küzdeni érte. 🙂 Tavasztól meg jöhet a gyakorlat.

És még egy fontos dolog! NEM CSAK AZOKNAK KELLHET, akik vitorlást bérelnének. Ha csak nyaralni mész le az Adriára de kibérelnél egy kis motorcsónakot, jetskit, akkor is ez az engedély szükséges hozzá. Azaz jó, ha ott lapul a farzsebedben, ráadásul élethosszig érvényes. Tedd izgalmasabbá a nyaralásod.

A híreket figyeljük, amint nyílik a határ, elsők között indulunk le a zadari Kikötői Kapitányságra. Akkor hát jössz te is? 😉

Prémium élethez prémium táplálékkiegészítők a gyártótól.