Őszi és téli képzések jelen helyzetben

Most október 4.-én Dunakeszin és 5.-én Budapesten lesz Horvát B képzés. Jelen helyzetben sok kérdés érkezik, hogy mi lesz a tanfolyamokkal, vizsgákkal a lezárt határoknak köszönhetően. Erre térnék most ki eme rövidebb írásban.

A tanfolyamok a szokott menetrend szerint, minden hónapban megrendezésre kerülnek. A vizsgák iddőpontja nem ismert, azaz amint lehetőség nyílik karantén mentesen lemenni Zadarba vizsgázni, indulunk is. Remélhetőleg ez minél előbb bekövetkezik.

Arra az esetre, ha ez elhúzódik, a normál tanfolyam mellett két lehetőséget tudunk ajánlani.

  • Az egyik, hogy a tanfolyam és a vizsga között jelentősebb idő telik el, akkor a vizsga előtt egy nap szervezünk egy ismétlő kurzust, ahol végig megyünk a teljes vizsga anyagon felfrissítve a tanultakat. 
  • A másik hogy ezt a “halott időt” tanulásra kihasználva lehetőség van csak a tanfolyam jelentkezési díját befizetni, ami nem más, mint az elektronikus teljes tananyag ára ( 25.000.- ), és önállóan tudsz készülni és ismerkedni az anyaggal, majd vagy szimplán becsatlakozol a vizsgához mikor megyünk le, vagy előtte eljössz egy tanfolyamra, ahol már csak a tanfolyam árának fentmaradó részét kell befizetned ( 50.000.- ) és részt tudsz venni a képzésen

Az élet lelassult, de nem állt meg és dolgozunk azon, hogy amint megnyílnak a lehetőségek, ismételten gőzerővel tudjuk folytatni a munkát és segíteni titeket abban, hogy megszerezzétek a saját tengeri hajóvezetői engedélyeteket a szokott kiemelkedő minőségben. Érdemes ezt az időt a hatékony tanulásra fordítani, így mikor a vizsgára kerül a sor, felkészülten fogtok a kapitányok előtt állni.

Sok kérdés jön a C tanfolyamok végett. Ez esetben is az a helyzet, hogy várjuk a lehetőséget illetve a határok nyílását. Karantén már teszttel nem rövidíthető, bár olyan információ is kikerült, hogy 10 nap tünetmentesség után nem kell teszt, illetve kérdés az is, hogy a horvátok hova fognak minket sorolni, azaz lesz e karantén kötelezettség azok számára, akik Magyarországról utaznak Horvátországba. Amint ezek az akadályok is megnyugtatóan elhárulnak, kitesszük a C tanfolyamok időpontjait is.

Addig is csatlakozzatok VIBER közösségünkhöz, ahol naprakész információk és közvetlen kapcsolattartás és beszélgetés lehetőségét vehetitek igénybe