Horvát B hajóvezetői engedély árak 2020

Közeledik a 2020, így nem árt pár szót szólni a Horvát B hajóvezetői engedély megszerzésére irányuló tanfolyamok jövőjéről, árairól. No persze semmi rémisztő! Sőt!

Képzési időtartam:

A képzések jövőre is 1 naposak lesznek mind a Tengeri Kalandok, mind a YachClub24.com (  vasárnapi napokon ), Mind a Kalmár Hajós Iskola ( szombati napokon ) szervezésében. Azaz marad változatlan a rendszer. 

Ez annyit tesz, hogy a budapesti irodánkban ( XI. Dayka Gábor utca 3. Rubin Hotel, 209-es iroda ) vasárnapi napon reggel 9-15 óráig tart a képzés, Dunakeszin ( Kalmár Hajós Iskola, Dunakeszi, Kádár u. 2. ) szintén 9-15 óráig, majd a vizsga napján Zadarban a vizsga kezdetéig kb 12-14:30-ig ismétlés közösen. A vizsga napja legtöbbször a tanfolyam utáni első péntek ( hajnali indulás Budapestről, 23 óra körül érkezünk vissza ), de ha a csapatnak kényelmesebb, akkor szerdai nap is választható.

Képzés díja:

Marad változatlan, és ahogy eddig is, minden burkolt, plusz költség nélkül, átláthatóan. 

A tanfolyam díja 75.000 forint / fő. Nincs plusz fizess még valamennyit nekünk opció! 🙂

Erre  természetesen még jön rá költség, de ezt nem nekünk kell megfizetni, befizetni, hanem a vizsga napján közösen megyünk be a bankba és mindenki maga fizeti be az átláthatóság végett. Ezek hatósági díja a következő: 820 kuna a vizsgadij + 8-10 kuna adó, 35 kuna illetékbélyeg. Azaz ha nagyon rászámolunk, 865 kuna tokkal vonóval. 46 forintos kunával számolva ez 39.790.- forint.  Ez csak akkor változik ha az árfolyam is, illetve ha a horvát hatóság változtat az áron.

Az útiköltség szokás szerint megoszlik a vizsgázók között.

Vizsga helyszín:

Sokáig gondolkodtunk más helyszínen ( Senj ), de végül úgy döntöttünk maradunk Zadarban 2020-ban is.. 

Vidéki oktatások:

Ebben sincs változás. 4 fő esetén már nem csak a budapesti helyszínen lehet elvégezni a tanfolyamot, hanem vállaljuk helyben, kiszállással is a képzést. Ekkor a helyszínről ahol a képzés történni fog, a hallgatóknak kell gondoskodnia. A képzés díja ez esetben is 75.000.-/fő.

2020-tól viszont SZEGED is bekerül a naptárba, rendszeresen lesznek előre meghírdetett képzések Szegeden!

Mit kapsz a tanfolyam díjáért?

  • Egy napos képzés az oktatóteremben.
  • Vizsga előtti közös felkészülés Zadarban.
  • A vizsga helyén segítség az adminisztrációban.
  • Az oktató a vizsga idején végig a helyszínen lesz, ha a csoporttal jössz le vizsgázni.
  • Egyedülálló tananyag ( nem csak tankönyv, hanem a teljes vizsga anyag videó formátumban feldolgozva ).
  • Manőver tréning tananyag, hogy ha elkezded a hajózást, akkor legyen miből felkészülni a manőver tréningek előtt.