Horvát B tanfolyam kicsit másképp

Haladunk az igényekkel. Sokszor volt kérdés, hogy a gyakorlat…. Azaz jó lenne ha az elméleti oktatás mellé lenne gyakorlati képzés is ITTHON. Hát megpróbáljuk. Ez mit jelent? Van a  Horvát B tanfolyamunk, mely egy napos elméleti képzés. Ezt egészítjük ki most. Azaz opcionálisan a hallgatók kiegészíthetik. Ezt úgy képzeljétek el, hogy a Horvát B tanfolyam két modulból fog állni. Első nap az elmélet, második nap a gyakorlat. Következő hétvégén meg a vizsga Zadarban. Persze a gyakorlat alatt az idő rövidsége miatt ne egyből a viharvitorlázásra gondoljatok, hanem vitorlakezelés, kötélzet kezelése, alap manőverek a hajóval ismerkedés szintjén. Ja, persze mindezt itthon, a Balatonon! Jól hangzik? Szerintünk is, de Ti lesztek ebben a mérce. 

Biztos kérdés bennetek az anyagi oldala. Ez a következőképpen áll össze.

  • Az egy napos elméleti oktatás ára továbbra is 60.000.- HUF/fő
  • A gyakorlati kiegészítés ( 2. nap gyakorlati oktatás ) + 40.000.- HUF/fő

Azaz 100.000 forint a kettő együtt.

Fontos, hogy lehet külön külön is választani a képzéseket. Azaz ettől még lehet csak az elméletre jelentkezni épp úgy, ahogy csak a gyakorlatra. A gyakorlati tréningek 4 fő jelentkezőtől indulnak. Ez annyit tesz, hogy beindulnak az egy napos ( eleinte, később lesz 3 napos is ) balatoni vitorlás manőver tréningjeink.

Erre csak a vizsga díja jön majd rá ( ~870 kuna ), illetve a vizsgára leutazás költsége, ami megoszlik a vizsgázók között. 

Az elméleti oktatás helyszínén még dolgozunk. Illetve ez is Tőletek függ. Maradhat szombaton az irodánkban, és vasárnap hajnalban uccu Balaton, vagy már eleve lent a Balatonon, ilyenkor azért a szállás díja rájön a tanfolyam árára. Szállás szerzésében tudunk segíteni.

A manőver tréning ára most csak tájékoztató jellegűek, ettől eltérhet majd, de csak minimálisan. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezen az áron maradjon.