Mi fog történni tavaszig?

Az ősz közepén járunk, de ez nem jelenti azt, hogy megáll a hajós élet. Ez az időszak a legmegfelelőbb arra, hogy  az elméleti képzéseken részt vegyél, illetve a gyakorlat szempontjából is megfelelőbb, mint az augusztus. Hisz ahogy a mondás tartja, “csendes tenger nem tanuít meg hajózni”. No de mire is gondolok? Milyen újdonságok jönnek?

Első körben az örök klasszikusról írok, azaz a horvát B képesítésről. 

Az első változás, az ár. 2019-től a B képesítés magyarországi tanfolyamainak ára 60.000.- / fő a biogradi tanfolyamaink ára 300€ / fő lesz. Ez utóbbi szállással együtt. És mint látod, magyarországi képzéseket említettem, azaz 4-5 fő jelentkezés esetén az ország területén tartunk kihelyezett egy napos oktatásokat. 

A másik újítás majd kísérleti jelleggel januárban lesz aktuális. Sokan időhiánnyal küszködnek, ezért számukra az egy napos oktatást szét szedtük 4 alkalomra. 4 x 2 órás oktatás kedden és csütörtökön 19-21 óráig.

Tanfolyam időpontok:

  • November 18., Budapest
  • December 9., Budapest
  • Január 15., 17.,22.,24., Budapest
  • Február 27.-28.-március 1., Biograd na Moru

Ha valakinek ennél komolyabb képesítés kell, mint például a Horvát “C”, vagy a Horvát Yachtmaster “A” képesítés, számukra is van jó hír. 

Most november végén lesz egy C tanfolyamunk Splitben. Ennek AKCIÓS ára 790€/fő. Ez az ár a következőket tartalmazza.

  • Tanfolyam díja
  • Orvosi vizsgálat díja
  • Tananyag díja
  • Vizsga díja
  • Szállás díja a tanfolyam idejére!
  • Parkolás díja a szálláson a tanfolyam idejére!

Február 12.-től a nagy sikerű tréningünket is megszervezzük. Velencei Karnevál… Sokaknak egy életre szóló élmény. Mi mindent megteszönk, hogy neked is az legyen. Ezért a lehető leg stílusosabban érkezünk a karneválra, hajóval. Indulás Szlovéniából, 2 éjszakát töltünk Velencében. Mindezt két kisebb Adria átkeléssel megspékelve.

Velence

Tavasszal KOMPLEX KURZUS! 

Mit jelent ez? Intenzív elméleti és gyakorlati oktatás, mely végén Horvát B képesítés szerezhető. A tanmenet feszes, nem a túrázáson van a hangsúly, hanem a megszerezhető stabil tudásról mind elméleti, mind gyakorlati téren. A helyszíne Biograd na Moru, a vizsga Zadarban lesz. A komplex tréning időpontja MÁRCIUS 9.-16. 

Átkelünk az Adrián március végén. Régen a halászok Vis szigetéről, Komiza városából indultak Olaszország partjai felé. Most te is átélheted ezt a kalandok egy 50 lábas Hanse hajó fedélzetén. Kastelából indulunk, és Komiza érintésével Olaszországba hajózunk, az Olasz partok mentén eltöltünk 1-2 éjszakát, majd ismét átkelünk, és visszatérünk a horvát vizekre. Ennek időpontja MÁRCIUS 23.-30., helyszíne Kastela. (Részletek hamarosan).