Őszi képzéseink

A nyárnak vége, de az élet nem áll le. A hajózás nem nyári sport, és ilyenkor lehet a legjobban elkezdeni a felkészülést a jövő évi idényre. Épp ezért most 3 őszi lehetőséget mutatok be szeptemberre és októberre. Novemberben is vízre szállunk, de arról majd később.

Mintegy kedvcsinálóként annyit, hogy novemberben egy impresszív Kastela – Velence – Kastela útvonalat hajózunk be egy 450-es Lagoon katamaránnal.

Kicsit más hír, most szombaton 8.-án, ha lejöttök a Balaton Boat Show-ra, akkor a YachtClub24 pultjánál személyesen is találkozhatunk, ahol meg tudjuk beszélni a lehetőségeket tanulásra, tréningekre, tengeri hajóvezetői engedélyek megszerzésére.

Na de lássuk az aktuális lényeget:

Horvát B tanfolyam Budapesten

Szeptember utolsó hétvégéjén ismét horvát B tengeri hajóvezetői engedélyt szerezhetsz. A tanfolyam egy nap Budapesten, a vizsga Zadarban történik.

Időpont: Szeptember 30. vasárnap

Részvételi díj 45.000.-HUF/fő

Vizsga díja 870.- kuna / fő

 

Hajós iskola, avagy komplex kurzus

Horvátországban, Biogradban szervezzük a hajós iskolánkat. Erősen gyakorlat központú egy hetes elméleti és gyakorlati képzés, melynek végén Horvát B engedélyt szerezhetsz.

Időpont: Szeptember 22.-29.-ig

Részvételi díj 550.-EUR/fő

 

3 napos katamarán tréning

Megtanulhatod egy 450-es Lagoon katamaránon ennek a típusnak a titkait, irányítását, megtapasztalhatod a katamaránok világát és még picit nyaralhatsz is.

A tréning időpontjai:

Október 20.-23. és október 24.-26.

Részvételi díj 3 napra 350.-EUR/fő

Teljes hétre 650 EUR.-/fő