Horvát B tanfolyam októberben!

TENGERI HAJÓVEZETŐI ENGEDÉLY!

Véget ért egy újabb nyár… Otthon beköszöntött az ősz, de itt még elő-elő bukkan a nyár. Ma is egy kiadós úszással zártuk a napot. Így a kellemes időt miért ne kötnéd össze a hasznossal? És a horvát gasztronómia felejthetetlen fogásaival, mely több mint a sült tintahal és cevapcici.

Amennyiben jövőre belekóstolnál a hajózásba, esetleg önállóan is, akkor itt a lehetőség, hogy meg tedd az első lépést.

Miért velem? Én nem engedem el a kezed a tanfolyam után, és nem csak azt tanulod meg, ami a minimum, hanem az első lépcső után lépésről lépésre vezetlek be a tengeri hajós élet szépségeibe. A célom csak annyi, hogy biztonságosan (!) hajózz.

Október 25.-26.-27.-én horvát hajóvezetői engedélyhez tanfolyam és vizsga. Itt nem leszel “kapitány”! De rálépsz egy útra, hogy majd azzá válj.

A helyszín Biograd na Moru. A szállás ( melyet a részvételi díj tartalmaz ) az óváros szívében egy csendes, tiszta, kulturált apartmanban található. Az oktatás is itt zajlik. A tanfolyam utolsó napján megyünk vizsgázni a zadari Kikötői Kapitányságra.

A tanfolyam díja 250 EUR /fő, melyben benne van a szállás díja is. Igen, van olcsóbb is, de az a te döntésed, mennyit ér a biztonságod ( és a legénységé ) a vizen.

Gyere és sütkérezz kicsit velünk az októberi adriai vénasszonyok nyarában. 🙂

http://tengerikalandok.com/horvatb/

info@tengerikalandok.com
+36 70 881 62 66