Komplex hajós kurzus, ősz => Manőver tréning + jogosítvány

Szeptemberben indul egy olyan manőver tréning, ahol egyben a tréning végén meg lehet szerezni a Horvát B hajóvezetői engedélyt. Azaz nem csak a szokásos elméleti felkészítés zajlik majd, hanem TELJES OKTATÁS, azaz gyakorlat, elmélet egyben. Kiknek ajánljuk? Azoknak akik szeretnének tengeri hajóvezetői engedélyt kedvtelési célra és egyben letudnák az elméleti részt a vizsgával és a gyakorlatot is, illetve azoknak is ajánlott, akiknek esetleg van már hajóvezetői engedélyük de még gyakorolnának.

Az egy hetes “hajós iskola” induló kikötője Biograd na Moru, a vizsga Zadarban lesz. A tréning díja ( mely tartalmazza a hajó és a transit log díját, a takarítás költségét és a felkészítés, oktatás díját, színes nyomtatott tananyagot ) 550 EUR/fő. A tréning díja nem tartalmazza a kikötői költségeket, üzemanyag díját, le és hazautazás költségét.  Erre a vizsga díja jön még rá, mely kb 850 kuna.

Komplex hajós kurzus időpontok:

2017. szeptember 16.-23. – jelentkezési határidő augusztus 15.

2017. október 21.-28. – jelentkezési határidő szeptember 20.

A hajón a helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehetséges. Információ és jelentkezés: info@ tengerikalandok.com és/vagy +36708816266