Friss hírek a máltai útról + rendezvény 20.-án…

Frissített információk a máltai útról ( Málta-Szicília-Málta gyakorló vitorlás túra ) !!!

Egy hajóval terveztünk, két hajó lett belőle, még 1 szabad hely van. Viszont. Ha még lesz hét jelentkező, akkor indítjuk a harmadik hajót is

Miért érdemes? Nos ez a másik jó hír. A második hajót Horvát Csaba fogja vinni, így mindenki számára lehetőség nyílik arra, hogy Csaba tapasztalatából valamennyit a magáévá tegyen. Azért ez nem mindennapi lehetőség. Ehhez még hozzájön a tavasz, a meleg és a napfény, valamint a flottahajózás gyakorlásának lehetősége is. Részvételi díj 785.-EUR / fő. Jelentkezés a részvételi díj befizetésével lehetséges. Amennyiben érdeklődsz, akkor szeretettel várunk 01.20.-án, pénteken 17-22 óráig a 1013 Budapest Pauler utca 10. az RS Kultúrkör és Wine Locale-ban, ahol egy kisebb hajós összejövetelt szervezünk. Jelen lesz Horvát Csaba is, ahol tart egy élménybeszámolót, lesz egy előadás a hajóbérlési lehetőségekről, valamint a jelen lévők között kisorsolunk egy helyet az áprilisi haladó manőver tréningünkre (2017. április 25-28)

Kérlek, hogy a rendezvényen való részvételi szándékodat január 19-ig jelezd! Természetesen a túrára jelentkezni a helyszínen is lehet és találkozhatsz mind a szervezőkkel, mind a kapitányokkal, mint az útitársakkal. A rendezvényen való részvétel természetesen még nem jelent elkötelezettséget.

Információ: Radványi Attila 06 70 881 62 66 vagy Szekeres Dávid 06 20 298 53 88