Cégek, cégvezetők, HR-es vezetők figyelem!!!

Sok cég fektet energiát és pénzt abba, hogy egyfelöl jutalmazza az erre érdemes kollégákat, másfelöl csapatépítés címén próbálja összekovácsolni őket. Sokszor ezt a kettőt külön, külön. Viszont van egy lehetőség, ahol mindez egyben megoldható. Igen, egy hajó fedélzetén. Miért? A hajózás közös munka, mindenki egyenlő a kapitány kezei alatt. Így senki nem tudja kihúzni magát a feladatok alól, hisz a hajó megy, a vitorlát kezelni kell, a kikötésnél minden kéz jól jön. Plusz rengeteg játékos feladattal lehet színesebbé tenni a csapat összekovácsolását. Ehhez adott a tenger, adottak a szigetek ( rengeteg apró és lakatlan sziget ), mely mind „játszótérré” alakítható. És ez még kiegészül azzal, hogy míg az irodában mindenki hordja a maga által kreált kis álarcát, szokásait, a hajó fedélzetén egy szűk közegben ettől mindenki megszabadul és előjöhet az igazi énje, megmutathatja és megmutatja, csapatmunkában hogy teljesít, vagy aki eddig nem volt csapatjátékos nagy valószínűséggel ő is átalakul csapatjátékossá. Ha más miatt nem, akkor az egy hét alatt szerzett élmények hatására.

Egy ilyen tréning épp úgy megtartható egy hajón 6-10 fő számára, mint több hajóval egy nagyobb vezetői csapatnak.

Ki akarsz tűnni a többi cég közül? Szeretnél olyan élményt ajándékozni a munkatársaknak, amit egyébként nem biztos, hogy átélnének? Erre a tenger és a vitorlázás a legalkalmasabb! Élményt ad, nem hétköznapi tudást, formálja a jellemet és összekovácsolja a csapatot.

Amennyiben érdekli egy ilyen megoldás, keressen meg és beszélgessünk róla. Anyagi oldala, kivitelezés, esetleges résztvevők száma, időpont… Elég rugalmas térben mozog egy ilyen lehetőség anyagi oldala, minden cég megtalálhatja a számára megfelelő megoldást. És persze az igazán jó csapat, megér ennyit.

Érdeklődés esetén keressenek vagy emailben az info@tengerikalandok.com email címen, vagy mobiltelefonon a +36-70-881-62-66 telefonszámon és egyeztessünk egy időpontot hozzávetőlegesen egy órás beszélgetésre.