Az év utolsó hónapja….

Lassan vége a 2016-os évnek, így tennék egy gyors összefoglalót.

2016-ban a túraszervezés mellett beindult gőzerővel az oktatási vonal is. Hála az égnek eddig pozitív visszajelzésekkel bőven kísérve. 🙂 Köszönet érte mindenkinek. Az oktatás is két vonalra bomlott. Eredendően gyakorlati tréningek zajlottak intenzív és túra rendszerben, viszont rengeteg kérés/kérdés, igény jött, hogy nem e lehetne e elméletben is. Megtisztelő a bizalom, hogy valaki szeretné velem végigcsinálni a hajósélet elkezdéséhez kapcsolódó utat, így némi mérlegelés után belevágtunk ebbe is. Igaz 2016-ban csak egy oktatási nap volt ahol teszteltük a helyet és az anyagot, a tapasztalatokat mérlegelve2017 január 8.-án el is indul az iskola. Miben lesz más mint a tucat iskolák? Egyrészt az oktató is folyamatosan képzi magát, így a legfrissebb információkat igyekszem átadni. Másrészt a lehetőségeket igyekszem bővíteni. Azaz lesz:

  • Horvát B vizsgára felkészítő tanfolyam
  • Horvát B vizsgával egybekötött intenzív tanfolyam ( 3-4 főtől folyamatosan indulnak )
  • Horvát B vizsgával egybekötött tanfolyam ( 2 hónap, kéthetente egy tanulónap – 3 alkalom – majd egy tesztnap – 1 alkalom – ) március elején meg megyünk vizsgázni

Majd eldől melyikre lesz igazán igény. A tanfolyam fül alatt a részletek megtalálhatóak.

Elkészült a tananyag első két része is. Próbáltam rövidre és “konyhanyelvre” fordítani, hogy azok is megértsék, akik először találkoznak a témával. Szintén elérhető a tanfolyam fül alatt.

Tervek 2017-re…

  • Elméleti oktatás itthon
  • A végzett hallgatók számára és azok számára akik gyakorolni szeretnének maradnak a 2×3 napos intenzív manőver tréningek.
  • Nyaralós túrák szervezése és vezetése
  • Csapatépítő tréningek szervezése
  • Elméleti ÉS gyakorlati oktatás a tengeren, végén horvát B vizsgával

Akik nyaralni jönnének, minél előbb szóljanak, hogy el tudjuk kezdeni időben szervezni a hajó bérlését. Ha esetleg karácsonyi ajándékot keresel, tökéletes ajándék lehet, hisz az élmény az, amit nem tud elveszíteni az ember.

Február 18-25-ig már szervezés alatt egy Spanyol út. Napokon belül fent lesz az ár, a hajó típuse és a célpont konkrétan.

1:Benidormi sziget, Altea -Javea – Calpe az öblök, Denia.
2:Ibiza-Formentera

Hisz nincs annál felemelőbb, mint a rideg télből belecseppenünk a nyárba letéve a tél okozta depressziót, arról nem is beszélve, hogy másokat esz a sárga irigység, ha már februárban napbarnítottan jöttök haza. 🙂 És ehhez nem kell karibi út. 🙂 A síelésnél meg mennyivel élménydúsabb… Aki kételkedik, jöjjön és próbálja ki. 🙂